About me

Ik ben een echte maker. Na mijn opleiding tot industrieel productontwerper heb ik een aantal jaar het Hout- en Meubileringscollege gevolgd en ben ik mijn eerste keramiek-cursussen begonnen.

Ik heb 10 jaar gewerkt als zelfstandig meubelrestaurateur/ meubelmaker. Na een uitstapje naar de interieurbouw heb ik daarna nog bijna 10 jaar gewerkt als projectleider uitvoering bij het experience bureau (DST).  Al die tijd ben ik steeds workshops en cursussen met klei blijven doen dus heb ik leren draaien en de kurinuki techniek geleerd.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds 2020 ben ik weer zelfstandig gestart met keramiek en geef ik les in de Kunststudio, waar ik samen met mijn vrouw (Mariette Bruinsma) ruimte bied voor de creativiteit van onze deelnemers.

Naast les geven  maak ik natuurlijk nog steeds eigen werk en probeer ik mij te blijven ontwikkelen door nieuwe dingen uit te proberen.

Ik heb een fascinatie voor Japan, en dit is terug te zien in mijn werk. Een reis naar Japan staat hoog op mijn bucketlist.